Transformă ani în zile

CentoXome® – Secvențierea Întregului Exom (WES)

EXPERTIZĂ DE ÎNCREDERE

CentoXome®

Cu peste 7.000 de boli rare identificate din care aproximativ 80 % sunt legate de cauze genetice, diagnosticarea pacienților cu boli rare poate fi adesea dificilă – ducând la odiseea emoțională a diagnosticarii lungi, și costisitoare.

Cu Whole Exome Sequencing (WES), aveți instrumentul de testare genetică la îndemână pentru a vă diagnostica pacienții în mai puțin timp, cu un nivel ridicat de certitudine. WES îmbunătățit de la CENTOGENE – CentoXome®, oferă o acoperire la îndemână, de inalta calitate, uniformă, a întregului exom și a genomului mitocondrial și o acoperire aproape completă a tuturor regiunilor cunoscute cauzatoare de boli din întregul genom într-un singur test. Designul îmbunătățit al testului include cele mai actualizate cunoștințe științifice și perspective unice bazate pe cel mai mare depozit de date, din lume, pentru boli rare și neurodegenerative. Cu CentoXome, vă ajutăm să oferiți pacienților răspunsurile de care au nevoie astăzi pentru un mâine mai bun.

Ați auzit despre cel mai nou program de completare multiomic? CentoXome MOx — Prin combinarea testelor genetice și biochimice, oferim acum un diagnostic și mai rapid și mai precis al bolilor rare, metabolice și neurodegenerative. Mergem dincolo de genetică pentru un randament mai mare de diagnostic.

CentoXome WES