Diagnosticare într-un mod nou

CentoGenome® – Secvențierea Întregului Genom (WGS)

EXPERTIZĂ DE ÎNCREDERE

CentoGenome®

Cu peste 7.000 de boli rare identificate din care aproximativ 80 % sunt legate de cauze genetice, diagnosticarea pacienților cu boli rare poate fi adesea dificilă – ducând la odiseea emoțională o diagnosticare lunga.

Cu Whole Genome Sequencing (WGS), aveți cel mai cuprinzător instrument genetic pentru a vă diagnostica pacienții cu cel mai înalt nivel de certitudine. Serviciul WGS al CENTOGENE – CentoGenome®, oferă o acoperire de neegalat a genomului uman, inclusiv regiunile codate, necodate și genomul mitocondrial și detectează aproape toate tipurile de variatii genetice într-un singur test. Acest serviciu cuprinzător oferă nu numai o imagine mai completă, dar oferă, de asemenea, opțiuni de testare flexibile, adaptate nevoilor pacientului dvs., asociate cu sprijin pe tot parcursul vieții din partea liderului și a partenerului de încredere în diagnosticare. Cu CentoGenome, vă ajutăm să oferiți pacienților răspunsurile de care au nevoie astăzi pentru un mâine mai bun.

Ați auzit despre cel mai nou program de completare multiomic? CentoGenome MOx — Prin combinarea testelor genetice și biochimice, oferim acum un diagnostic și mai rapid și mai precis al bolilor rare, metabolice și neurodegenerative. Mergem dincolo de genetică pentru un randament mai mare de diagnostic.

CentoGenome®